Expressen om Miljöpartiets krav på Socialdemokraterna efter valet

Valet närmar sig med stormsteg och då vi nu genomför en fantastisk valrörelse är vi fullkomligt övertygade om att vi får ett regeringsskifte efter valet. Eftersom de flesta andra också tror på detta scenario så är det naturligt att media frågar oss om vilka krav Miljöpartiet kommer att ställa på Socialdemokraterna inför en regeringsbildning.

Det här var Expressens ingång till att intervjua miljöpartister som kom till Göteborg för att deltaga i Miljöpartiets kongress som hölls i slutet av maj. Jag var en av de som blev intervjuad av Expressen och det resulterade i följande citat:

”- Vi måste förändra arbetsmarknadspolitiken och på sikt kommer Socialdemokraterna att följa efter vårt mål om 35 timmars vecka, säger Terence Hongslo, som arbetar inom Svenska kyrkan.

Hongslo vill även se att Miljöpartiet får ordentligt att säga till om vad gäller den statliga budgeten och att Per Bolund, partiets ekonomisk-politisk talesperson i riksdagen, blir finansminister.”

Läs hela artikeln här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *